Forsinket innlegg

Ja, jeg hadde dårlig tid idag tidlig, og blogg.no fucket seg, så jeg fikk ikke postet innlegget under før nå! Jeg ville legge det ut, selvom jeg faktisk akkuratt kom hjem fra skolen, fordi jeg ville dele tankene og følelsene jeg hadde da.

Dag 3 på  skolen var bedre! Jeg ble kjent med noen fler, friends på face og alt det der og jeg følte at jeg gjorde det bra i timene! Jeg har ikke den samme følelsen inni meg idag som jeg har hatt de tidligere dagene! Jeg hadde en sånn følelse av.. savn. Og.. ja.. jeg var litt redd. Redd for at jeg skulle gjøre det dårlig på skolen, mamma og pappa blir skuffet, året blir ikke gokjent, kommer ikke inn på skolen i Norge igjen, og alt det der! Jeg så det for meg!! du skjønner det at .. når ting går litt dårlig for meg, har jeg en tendens til å bare tenke negativt om alt! Jeg begynte faktisk å savne skolen i norge og lærerene på Knarvik! ja! Fordi jeg var så fortvilet og redd, og fordi jeg savnet norge så fælt!
Men, jeg er glad for å si, at ting er bedre nå! Trenger nok en uke eller to til, før jeg kan si at jeg føler meg komfortabel på skolen. Men det blir bedre og bedre. 

Jeg føler meg heller ikke så alene lenger. Det er fordi, jeg har holdt kontakten med en Norsk jente som jeg reiste ned til Sydney med, og hun bor i Sydney og! Jeg er glad for at hun og bor i Sydney, og vi går igjennom akkuratt det samme! Da har jeg en jeg kan snakke med om alt dette.. på norsk! Som er litt godt, fordi jeg savner Norge! Og venner! 

Men jeg skal blogge mer senere! :)
snakkes <3

Én kommentar

Synnøve

23.jul.2010 kl.00:05

Så bra at ting går bedre! :D Du kommer til å klare deg helt fint! I<3U

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits