Bilder!

Hei hei! :D
Jeg sa jo at jeg skulle ligge innpå noen biler, så her er bilder av rommet mitt, og resten av huset! :) Jeg har ikke tatt noen bilder av nabolaget enda, men det kommer senere! :)


Rommet mitt 


Rommet mitt


Rommet mitt


Stue 1 - er en tv inni skapet der


"hallway" til rommene til Anna, Andrew, Adrienne og Grant og toalett og vaskerom!


Spisestue og kjøkken, kombinert med stue 1


Stue 2 - tv-stue, kontor og inngang 1


stue 3 - den fine stuen, som nesten aldri blir brukt


Inngangsparti 2 - inngangsdør til venste, men du kan ikke se den på bildet


Katt! Ginger! skjønnng <3

Så slenger jeg med et bilde av meg i skoleuniformen min!! hehe :p Helt grei uniform :) Dette er vinteruniformen, da bruker vi genser utenpå en hvis sjorte og strømpik hvis du vil! Om sommeren bruker vi som regel ikke strømpik, men hvite sokker, og ingen genser, bare en hvit skjorte med korte armer :)


Ja, så bruker jeg helt enkle svarte sko til, men de har jeg ikke på meg her :) Eh.. jah, helt grei! Men jeg foretrekker egentlig heller å gå med det jeg vil, sånn som i Norge! Men, det som er greit med skoleuniform er at jeg ikke trenger å bruke tid om morningen til å finne ut hva jeg skal gå med, og ingen blir mobbet pga klesstilen sin, siden.. ja, alle går jo med de samme klærene! Noe som igjen kan være negativt! Kjenner jo ikke igjen noen, når alle går i like klær!.. -.-
Men, vi kan se forskjell på de forskjellige klassene da. Jeg går i "11th year" og alle som går i "11th year" eller "12th year", som er det siste skoleåret, har et sånnt rutete skjørt som jeg har på bildet. Resten har bare et helt enkelt blått skjørt. Utenom det er resten likt. Men folkene i "12th year", de får en jersey hvor de kan skrive navnet sitt bakpå, eller kallenavnet sitt eller whatever egentlig. Så det er det som skiller ut de som går i "12th year". Jeg vil også få en sånn jersey når jeg begynner i "12th year", eller, må vell egentlig kjøpe dem. 
Og guttene sin skoleuniform er lik som jentene sine, bare det at 11th og 12th year guttene har blå bukser, og resten har grå bukser om vinteren, og shorts om sommeren! 

Jeg har nettopp vært på tur, btw, med Anna og en venninde av henne som bor rett ved siden av oss! Så det var kos! Nå skal jeg slappe av! <3 

Snakkes! <3

9 kommentarer

Adina

26.jul.2010 kl.10:41

jeg kommer faktisk til å følge med på bloggen din søta. du skriver bra til å være så ung, og selvom du skriver mye så blir d ikke kjedelig..

så er det himla spennende å høre om :)

håper du ettervert får tatt flere bilder. av bare fx varer, huser, innredninger, venner, skolen.. +++

kjempe gøy:) legger deg til som venn jeg. ha en fin dag, du er utrolig modig :)

Synnøve

26.jul.2010 kl.15:37

Så fint du hår fått det:)

Theman....

27.jul.2010 kl.20:53

Kanon Elisabeth!! Dette ser jo flott ut, stilig uniform:-)

Hils til Steel familien og si at de har et flott hus.

papps

Iselin

27.jul.2010 kl.22:11

skjønner ikke det du sier med at du syns skoleuniformen er helt "grei"... den er jo dødskul!! BLÅ! trodde den skulle være rød. blå var kjempetøft. misunneliiig!

Mamma

28.jul.2010 kl.09:49

Hei vennen!!!

Kjempe bra blogg du har og det ser koselig ut hjemme hos Steel. Gleder meg til å følge med hva du skriver. Og uniformen var du veldig fin i!!!!!

Hils familien

Mamma <<3

theforeigner

28.jul.2010 kl.12:02

Adina: Tusen takk, du :D Ja, blir nok masse mer bilder etterhvert! :) de siste dagene har jeg ikke faatt blogget, fordi internett paa dataen min gikk igjen! Men tusen takk! :D skal oppdatere masse mer! :)

28.jul.2010 kl.12:14

Tusen takk alle sammen! :D Ja, jeg skal hilse til de, mamma og pappa! :)

hehe, Iselin :p joa, den er .. helt grei :p

Kaisa - Wales

07.aug.2010 kl.01:11

Dere hadde søte uniformer! Vi har bare sort dressbukse og en hvit t-skjorte med krage under en grå v-genser... Jeg også vil ha skjørt!

theforeigner

07.aug.2010 kl.09:29

Kaisa:Takk :) Hehe, er mer komfortabelt med bukse, syns jeg da :p

Skriv en ny kommentar

hits