Har hatt en fin helg

Heisann!

Sorry for lite blogging, men jeg har forstatt ikke fått internett på min egen data! Jeg fant ut en måte for å få "å" og "ø", så det forklarer hvorfor jeg skriver med å og ø nå :) Tungvindt da, copy paste!

Nå har jeg så å si nettopp komt hjem fra skolen! Har spist litt lunsj, gjort litt husarbeid og nå sitter jeg her og blogger litt.. og jeg er alene hjemme akkuratt nå.  Grant og Adrienne er på jobb, Andrew er på politi skole eller whatever og jeg vet ikke hvor Anna er.

Ja! Wicked var kjempe kjekt! :) Jeg ble bedre kjent med Kyla og Michael, og de er kjempe greie! Jeg hadde det i alle fall utrolig kjekt! Det er de jeg henger med på skolen nå, og noen andre :) Jeg har funnet meg en "gjeng" som jeg henger med, og føler meg komfortabel der. De virker vedlig kule og snille! Jeg føler at jeg passer sammen med dem. I begynnelsen, så var det en gjeng med jenter som snakket med meg og inkluderte meg i gjengen deres.. altså, de var snille, men jeg følte at jeg ikke passet inn der i det hele tatt. Vi var fullstendig forskjellige! Men jeg tok initiativ selv til å bli kjent med folk, og det er jeg glad for! For jeg tror jeg har funnet den gjengen som jeg passer best inn i og som jeg føler meg mer komfortabel i.

Det har vert en hektisk helg her! Vi har hatt besøk av søsteren og svigerbroren til Adrienne, Helen og Rob. Kjempe hyggelige mennesker! De ankom på fredag fra New Zeland, siden Adrienne og Grant er egentlig fra New Zeland, men har bodd i Australia i 26 år. MEn, ja! De kom på fredag, og da gikk vi alle sammen ut å spiste.
Og på lørdag gikk meg, Grant, Adrienne, Helen og Rob på tur langs strendene! Vi gikk fra Bronte Beach til Bondi Beach. Kjempe fin tur, og jeg tok mange bilder! Men, har ikke de på denne daten. Legger de innpå senere! :) Men, ja! Det var en utrolig fin tur, og vi hadde kjempe fint ver og det var godt og varmt! Senere på dagen kom Vanessa og Joselyn. Vanessa er Anna sin tidligere vertsmor fra Frankrike og Joselyn er Vanessas mor. Vanessa har vert i Australia i ett år nå, men hadd en rundt tur i Australia med sin mor, før de resite hjem idag. Vi hadde fin middag hjemme og så på Rugby Tri Nations, hvor New Zeland All Blacks spilte mot Australia. Vi heiet selvfølgelig på New Zeland, som vant!
På søndag gikk vi på shopping! I Australia har de ikke stengt på søndager. Jeg kjøpte ikke så masse, bare en enkel hvit genser og to tights. Ja, de bruker forresten tights her nede! Har egentlgi ganske lik klesstil som vi har hjemme i Norge. Men de har mange fler kule butikker! Jeg tenkte at jeg heller shopper litt mer når sommer klerene kommer i butikkene! Nå har de vinter kler. Men, ja, det var koselig! Alle sammen var med, og vi spiste lunsj der og.
Det har vert en koselig helg, og jeg har det kjempe gøy ilag med vertsfamilien min! Vi kommer godt over ens!

Men nå må jeg gå og begynne på middagen!
Vi blogges! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits