Vet dere hva?..

Hei hei! :D

Ja.. vet dere hva jeg savner? Jeg savner de helt almineligste ting! 
Jeg savner... å sitte opp i tv-stuen min, med katten ved siden av meg, mens jeg spiller PS3, og mens min søster er inne på rommet sitt, rett ved siden av. Ja.. jeg savner det faktisk. Sikkert fordi det var det dagene mine besto mest av! Hehe! Neida.. men jeg savner det å sitte å spille Fallout 3 og Tomb Raider spesielt! Fordi det ville meg og Iselin, min søster, sitte å spille ilag i timesvis og vi hadde det kjempe gøy! Ah.. Rart at jeg savner noe så.. vanlig! Men, jeg merker at jeg savner de vanlige tingene. Vanene mine, og hva jeg er vandt med. Siden alt her nede er fullstendig anderledes! Jeg savner jo selvfølgelig venner og familie og! Men, jeg hadde ikke forbredt meg på å savne huset mitt, hagen min osv. Helt vanlige ting! Om morningen når jeg tar bussen, savner jeg til og med bussen hjemme! Fordi da ville jeg sitte med vennene mine eller folk jeg kjent i det minste, og jeg visste hvor bussen vill ekjøre, jeg var kjendt med stedet og jeg kjente.. bussvanene. Her føler jeg meg helt lost! Jeg har ikke peiling på hvor den kjører, hva det heter der den kjører, når osv. Jeg vet bare hvor jeg går på, og hvor jeg går av. Og jeg vet bare når bussen min går om morningen, bussen hjem fra skole står utenfor skolen når jeg er ferdig, så da er det bare til å hoppe på. Men, jeg begynner å bli litt mer kjent nå da, har nesten vært her i 1 mnd nå, men jeg er fortsatt ganske lost!! Blir nok bedre etterhvert tenker jeg! 
Men, ja... Det jeg merker at jeg virkelig savner, er rett og slett det å sitte i tv-stuen med kattene og Iselin, og spille ps3! Det er rart... men men! Og de har ikke ps3 her, btw! :p Heldighvis har de en bluray player og HD-tv (liten tv, heheh, jaja) MEN ingen bluray filmer! Jeg får kjøpe noen selv. De har ikke AVATAR engang! Og de har ikke sett den!!! Gud og fader! Jeg har en jobb å gjøre!!

Men nå er det middag! :)
Blogges <3

Én kommentar

Theman....

10.aug.2010 kl.22:58

Slapp av musen!! Dette er en naturlig overgang, jeg følte akkurat det samme da jeg bodde i USA, det går over ( det meste iallefall ). Ikke bruk tid på det du ikke har akkurat no, men heller det unike du har der nede!

Love

Pappa :-)

Skriv en ny kommentar

hits