Helg<3

Hei hei alle sammen :D

Ja, nå er det endelig helg!! Eller, ble helg igår, men jeg fikk ikke tid til å blogge igår. 
Adrienne hadde bursdag igår, så vi var ute på den italiensk restaurant å spiste god mat. Det var kjempe koselig :) Denne uken har egentlig gått kjempe fort.. denne måneden har gått kjempe fort!! Jeg har vært her nede akkuratt en mnd fra idag! Gud... som tiden går! Det må bety at jeg koser meg, og det gjør jeg :) 

Jeg skal snart bort til "the towers" som alle kaller det, som er det lokale kjøpesenteret, og der skal jeg møte noen venner! :D Jeg skulle egentlig på kino med de, men de ville på kino klokken 11 om morningen! Uff, nei, jeg ville sole litt lenger , hehe! Men, ja, så jeg skal møte dem etter at de har sett filmen og henge litt med de. Jeg må kjøpe noen filmer og!! Jeg greier meg ikke ett år uten Avatar, Star Trek og diverse andre gode filmer! hehe! 

OG! Avatar kommer tilbake på kino den 27 august!!! YES! Gjett hvem som er der på dagen og skal se Avatar igjen på 3D skjermen??? Ja, jeg har sett den utallige mange ganger før, men jeg vil se den i 3D en gang til, og så er jo det 8 ekstra minutter! hoho! Og så elsker jo jeg Avatar, så det sier jo seg selv at jeg må se den på kino igjen da! Noen andre som skal se den på kino igjen? :D 

photo.php.jpg

Hihihi :D Can't wait! :D

 

 

Men, jeg stikker! :D 
Blogges <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits