Stikker på Pilates snart!

Hei hei!

Ja, liten stund siden sist innlegg nå!! Blir nok ikke innlegg hver dag merker jeg! 
Det har ikke skjedd noe nytt.. ikke noe spesielt i alle fall! Går i skole, lekser, blir mer og mer kjent med filk på skolen. Føler meg masse mer komfortabel både på skolen og her "hjemme". Så, alt er kjempe bra!! 

Jeg finner på ting med vennene mine i fritiden, er masse med Anna og hun introduserer meg for vennene sine :) Kjempe snille folk! Og nå på fredag skal jeg på kino med noen venner på skolen! Vi skal se "the expendables"!! :) Det blir kjekt! OG så MÅ jo jeg på kino neste fredag igjen, fordi da kommer AVATAR på kino igjen! woohooo! :D Gleder meg så masse! :d hehehe! Jeg har ikke kjøpt den på bluray enda, fordi jeg ville vente med å se den igjen til jeg fikk se den på kino, i 3D, med 8 extra minutter! :D  hehe! Da blir det så mye gøyere å se den, siden jeg ikke har sett den på en mnd nå! ;o uff... men, ja, gleder meg til det! :D 

Nå sitter jeg å ser på TV, mens Anna lager coockies! <3 heheh :p Hun vil bli "patisserie cheff" når hun blir stor, så hun baker her hjemme i ny og ne. Kjempe gode coockies! :D Og etterpå stikker vi opp til treningsstudio for å trene Pilates!! Jeg har aldri gjort det før, men hører det er kjempe god trening, så jeg gleder meg faktisk ganske masse! :) Var på trening i går og! Må jo "stay fit" ikke sant? og så skal jo jeg bo på stranden resten av dette året så! Det virker som værtsfamilien min forventer at jeg skal trene vær dag, men det skjer ikke! haha :p Jeg trener 2-3 dager i uken for å holde meg i form, og så spiser jeg sundt utenom, fordi værtsfamilien min er veldig sunn, så jeg kommer nok ikke til å legge på meg! :)

Men nå må jeg gjøre meg klar før vi skal opp å trene! Treningsstudio er sånn ca. 3 min spasertur herifra, så det er good! :) Slipper å ta buss eller noe sånt!!

Men vi blogges senere! :)
<3

Én kommentar

Synnøve

18.aug.2010 kl.17:45

Hehehe, men bra de er sunn da;-)

Skriv en ny kommentar

hits