Action i hverdagen!!

Hei hei!

I dag skulle egentlig jeg, Anna og to venninder av Anna, Jessica og Cally, vi skulle på markedet i byen, men vi kom aldri så langt! Hehehe... Det var Jessica som kjørte. Vi hadde nettopp hentet Cally hvor hun bor og vi skulle kjøre ut av nabolaget. Cally sa at Jessica skulle svinge til venste, men hun gikk glipp av det, så kjørte vi videre, så sa Cally at hun måtte svinge til venstre igjen, men hun sa det litt sent, men Jessica tok en full sving fordet om, og vi endte opp på gresset og kjøret rett på et TRE!!! xD hahah! uff!! et var litt skummelt, men litt komisk og!!! Men stakkars Jessica.. hun fikk en liten bulk og mange striper frampå bilen etter treet, og så var det noe under bilen som ble ødelagt som gjorde at hjulene var helt skeive og sjanglet når hun kjørte med den, så hun kunne ikke kjøre med den mer. Den måtte bli tauet vekk.. Treet var ikke så veldig stort forresten, vi meiet det rett ned!! uff... haha :p Men så tok vi Cally sin bil og kjørte hjem til Anna og til Towers, uten Jessica da. Og så nå er vi tilbake igjen :p hehe... litt action i hverdagen ja! 

Resten av kvelden skal jeg bare sitte hjemme å chille tenker jeg :) Alene hjemme i kveld! Alle skal ut! Litt kjedelig, men men! Er helt greit :) Jeg skal se maaaaaange filmer jeg :D Blir kos! 

Meg idag:
I morgen blir det piknik i parken med mange andre EF stuenter i området :) Det blir kos! Håper jeg møter noen norske! Har lyst til å snakke Norsk med noen! Savner det.. har ikke snakket norsk med et menneske face to face på over 1 mnd! uff! men, jaja! :) Blir nok kjempe kos i morgen, gleder meg! ^^

Blogges senere! <3
Miss u! <3

3 kommentarer

Elinegundersen

21.aug.2010 kl.10:14

Du var helt sykt pen ! ;O

<3ElineGundersen

- God morgen <3!

Elisabeth Berthelsen

21.aug.2010 kl.10:20

Elinegundersen: Tusen takk! :p

Iselin

17.sep.2010 kl.10:47

hahahahahha for en sykt komisk situasjon! eg leeeeeeeer meg ihjel!

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Berthelsen

Elisabeth Berthelsen

17, Bergen

Jeg er en jente på 17 år, som bor i Sydney, Australia som utvekslingselev! Går på high school her og koser meg kjempe masse! Bor med en super vertsfamilie i en forstad litt utenfor Sydney sentrum. Reiser hjem i mai/juni 2011 og ser fram til et supert år! Spørsmål? fyr ivei! :)

Kategorier

Arkiv

hits