Ahhh, life is good!

Hei hei :D

Nå har jeg nettopp komt hjem fra trening og klokken er 13:18 på en tirsdag. Du tenker kanskje; 'skulle ikke hun vært på skolen'. jo. vanlighvis. MEN, jeg har fri idag! <3 <3 Alle i year 11 skulle på noe kalt "cross roads", det har noe med trifikk osv ting å gjøre for å få sertifikatet, men, jeg har gjort alt der i Norge, pluss, jeg skal ikke ta sertifikatet her nede! Derfor, fridag!! Fordi, du måtte betale 25 $ for for det og! Kommer ikke på tale at jeg betaler 25$ for noe jeg ikke trenger! hehe! Så, ja, fridag! Stod opp relativt tidlig da.. for å være meg :) Stod opp kvart på 10, spiste frokost, slappet av, gikk på treningsstudio klokken 12, så hjem igjen :) Så nå skal jeg stikke i dusjen ( <3 ) så må jeg gjøre litt lekser! -.- uff.... jaja.. må gjøres!!

Været blir bare finere og finere for vær dag som går, og dte blir varmere og varmere! Deilig! Siden jeg ikke fikk noe særlig fin sommer hjemme i Norge, så får jeg det her! <3 hehehe! Og så er jo det bursdagen min om nesten 2 uker! Mindre enn 2 uker faktisk! :) Søndag 5. sep! Vet ikke hva jeg skal finne på enda.. Vil gjøre noe gøy og spesielt siden jeg er i Australia! :D Håper det blir fint vær! Kanskje jeg kan gå på stranden? Eller finne på noe kos i byen? Vi får se! :) 

Her er forresten min nye ynglingssang!!

Minner meg om gode og herlige tider hjemme i Norge! <3 <3 <3

Graaaaasdal, no kjem me igjen!! <3 <3 :D hehe!

Selv om jeg har det utrolig kjekt her nede, så gleder jeg meg jo selvfølgelig til å komme hjem igjen og! :) Jeg har så syyyykt masse å se fram til når jeg kommer hjem igjen skjønner dere! Da får jeg se alle vennene mine igjen, og DET blir utrooolig kjekt!! Tenk da? Tenk hvor deilig det blir å se dine beste venner etter at du har vært vekke fra dem i et helt år! Det blir så gøy!! Og så blir jeg atten ikke lenge etter at jeg har komt hjem, så får jeg lappen, så må jo jeg finne meg en bil! Åh! Det blir så kjekt! :) PLUSS, at jeg gleder meg sykt masse til alt det gøye jeg kommer til å oppleve her nede! :D Jeg har jo bare positive ting i vente nå :D Så får jeg besøk av familien min i Januar! uffa meg! Gleder meg så masse! :D Jeg er enutrolig heldig jente! 
Ja, som dere kanskje merker, så har jeg det utrolig bra! :) Jeg har faktisk ingentin å klage på akkuratt nå! :) Har det kjempe kjekt! OG jeg har fått spotify premium, så jeg kan endelig høre på spotify igjen! :D ahhhhh! <3 Fordi, dere skjønner, spotify fins ikke i Australia, så jeg kunne ikke høre på musikken min på spotify her nede, jeg kunne ikke logge meg på engang! MEN, med spotify premium, så har du unlimited travel, så da går det fint! Pluss null reklame <3 Selv om jeg faktisk savner reklamen litt! Er koselig og hører litt Norske stemmer en gang i blandt.. hehe! Men, takk til Pappa for den! :D <3 

Men jeg får hoppe i dusjen jeg! :D eller kanskje jeg skal sole meg? hmm..
Snakkes! <3

4 kommentarer

Theman....

27.aug.2010 kl.03:03

Jeg er så glad for at du har det bra!!!!

Love Pappa :-)

Mathilde Iselin

28.aug.2010 kl.15:58

Høres ut som du har det fint, og det er braa :D

åå, gleder meg til du kommer hjem! Savner deg! <3

Kristina Eriksen

30.aug.2010 kl.16:37

Heisann vennen <3 allt for lenge siden jeg har kommentert noe på bloggen din, å det beklager jeg! leser den vær eneste dag faktisk! ;D... Er såååå glad for at du koser deg i Australia, og håper du får en kjempe fin bursdag selvom vi ikke får feiret den med deg! ;D men NESTE ÅR! :D:D Gleder meg kjempe kjempe masse til og se deg igjen!!! håper dette året går fort!! miss u <3... glad i deeeg! :D <3<3

Elisabeth

01.sep.2010 kl.13:45

Tusen takk alle sammen! :D <3

Sorry for lite blogging i det siste! nettet på dataen min er ute igjen! -.- men får det forhåpentlighvis tilbake snart :)

Kjempe glad i dere, og savner dere masse! <3 Setter pris på kommentarene! :D <3

Skriv en ny kommentar

theforeigner

theforeigner

16, Bergen

Jeg er en jente på 16, snart 17 år, som bor i Sydney, Australia som utvekslingselev! Reiser hjem i mai(juni 2011 og ser fram til et supert år! Spørsmål? fyr ivei! :)

Kategorier

Arkiv

hits