BEKLAGER!

Hei hei!!

Uff, jeg beklager så masse for utroooolig dårlig med blogging! Har fortsatt ikke fått internett tilbake på min egen data! Noe som er sykt irriterende foresten! Og så har jeg rett og slett glemt bloggen litt!

Det har skjedd masse siden sist jeg blogget! Jeg har fylt 17 år!! joho!! Anna fylte 18 år igår, så jeg ser nok ikke mer av henne resten av dette året! Hun er ute å klubber! hehe.. jaja! Jeg har hatt 7 eksamener denne uken, og jeg har en igjen! Den er på tirsdag, så nå har jeg langhelg til Tirsdag, så er det ferie i to uker (eller noe sånt) etter det! Hoho! Det skal bli deilig! :D Nå som veret begynner å bli kjempe fint! Blir varmere og varmere hvor hver dag, og det er bare sol og null skyer på himmelen! Deilig! På tide å finne fram bikinien!  Har faktisk solt meg litt! Trengte bare en time, ikke det engang, ute i sole og slappe av, så fikk jeg skille! :) Er ikke gale! Og bedre skal det bli!!

Ellers så lever jeg ert vanlig liv her nede! Gjor det samme som jeg gjor i Norge, bare jeg er i Australia. Og det regner ikke 24/7. Jeg henger med venner, slapper av, sånne ting! Gjor ikke så masse i skoledagene, siden de dagene er ganske korte. Kommer hjem klokken 4, gjor litt lekser, så er det middag og så er dagen over, så å si.

Ja, jeg var på Graduation til Andrew! Han ble Politimann!! Kjempe stilig! Så nå jobber han på den loke politi stasjonen. Castle Hill Police Station. Jeg tok mange bra bilder fra graduationen hans. Her er noen av dem :


AndrewGrant, Anna, Andrew & AdrienneStilig bilde!

På bursdagen min dri jeg til Manly, en kjempe fin stand, men Anna! Det var koselig! Vi piste is og gikk langs stranden og tok masse bilder, men jeg har  ikke de bildene på denne dataen. Det var kjempe fint ver på bursdagen min. Koste meg kjempe masse. Hjemme hadde Adrienne laget favoritt måltidet mitt! Indrefilet med flotegratinerte poteter! NAM! Men, det var ikke like godt som mamma pleier å lage det. <3 Mamme sine flotegratinerte poteter er BEST. Og så hadde vi Pavlova, den nasjonale australske desserten. Det er en kake lignende ting, vet ikke hvordan jeg skal forklare, men den er kjempe god i alle fall! Adrienne er kjempe flink til å lage mat. Så jeg hadd en kjempe flott dag! Fikk mange gratulasjoner, og fine gaver. Men, savnet familie og vennene mine i Norge! <3 Neste bursdag blir ilag med dem! :D Da blir jeg atten, så da tar det av!! hoho! Jeg hadde fresten besok av noen venner på fredag for bursdag min, og feiret dagen min med dem da! Det var kjempe kos! De skal komme på besok igjen til meg i kveld.

Ellers så kommer jeg ikke på noe mer og skrive! Har ikke skjedd noe mer spesielt.. tror jeg. Kommer i alle fall ikke på det nå! Har hengt med venner og kost meg :) Ver masse med Andrew og vennene hans! Kjempe kul gjeng! Ah!! Andrew kjopte en xbox idag foresten! hoho! Deilig!! Er ikke det samme som min kjere PlayStation3 hjemme i Norge, men det for duge! Gameing er gameing! Klarer meg ikke uten. heh.

Men jeg stikker å lager meg litt mat! Eg kjennar at eg e svolten! Er alen hjemme nå foresten! Anna er på skolen, jeg har fri siden jeg ikke har eksamen idag, Grant er på jobb, Andrew er ute å spiser lunsj med noen og Adrienne er i New Zealand! Hun kommer hjem på sondag. :) Men, jaja. Jeg stikker! Lover at jeg skal blogge mer fra nå av! Og forhåpentlighvis så får jeg Internett på dataen min igjen snart.

Vi blogges! <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

theforeigner

theforeigner

17, Bergen

Jeg er en jente på 16, snart 17 år, som bor i Sydney, Australia som utvekslingselev! Reiser hjem i mai(juni 2011 og ser fram til et supert år! Spørsmål? fyr ivei! :)

Kategorier

Arkiv

hits