Snart ferie

Hei hei :D

I morgen er det siste dag på skolen for det er ferie for meg. Da har jeg omtrent to uker ferie for jeg begynner på et nytt semester. Da begynner jeg i year 12, som er det siste skoleåret for alle de australske ungdommene. Men jeg har jo ett år med skole igjen når jeg kommer hjem jeg! Jaja, jeg vil tilbake til 3STB blir det vell. 1STB var en utrolig god klasse, så håper jeg kommer i den samme klassen når jeg kommer hjem.  Men, ja, så i morgen har jeg min siste eksamen... i fysikk! Håper det går fint! Men etter det er det ferie i alle fall! så det blir deilig :)

Uff.. har ikke så mye mer å skrive :p Jeg har uploaded noen bilder på facebook fra Australia, sa check it out there! Gidder ikke laste de opp her og! Tar så lang tid.

Men nå har jeg rett og slett ikke mer å skrive! Vi blogges senere!

Klem <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Berthelsen

Elisabeth Berthelsen

17, Bergen

Jeg er en jente på 17 år, som bor i Sydney, Australia som utvekslingselev! Går på high school her og koser meg kjempe masse! Bor med en super vertsfamilie i en forstad litt utenfor Sydney sentrum. Reiser hjem i mai/juni 2011 og ser fram til et supert år! Spørsmål? fyr ivei! :)

Kategorier

Arkiv

hits