Kick Ass

Hei hei! :D

Noen som har sett den filmen? Hehe, morsom!! Jeg har fått hekta på sangen " Kick Ass" av Mika, som er med i soundtracket til filmen Kick-Ass og da. Stilig sang! :D

Ja, nå er det ferie for meg! Ahh! Deilig det! Gikk jo glipp av masse av sommerferien min i Norge, så deilig med ferie igjen. I dag har jeg ikke gjort så masse da.. Kjeder meg egentlig! Men i morgen skal jeg til byen og mote Magny, som jeg reiste ned til Australia med, hun er fra Norge altså, og så skal jeg mote vertssoseren hennes! De bor egentlig i Bunderberg, som er lenger nord i Australia, tror jeg. Men, i alle fall! Så de er på ferie her i Sydney nå og da skal jeg mote dem. Blir koselig! Vi skal gå litt på sightseeing tenker jeg, så skal vi opp i Center point tower, som er den hoyeste bygningen i Sydney. Grant sier at det er kjempe fin utsikt derifra! Så skal vi spise middag i tårnet.

Her er jentene jeg reiste ned til Australia med foresten! :) Alle utvekslingselver med EF.


Silje(Norge), Guro(Norge), Linda(Sverige), Magny(Norge) og meg! :)

Sleten gjeng! Det var når vi mellomlandet i Bangkok! Etter en 11 timers flytur, så skulle vi boarde flyet igjen og fly enda 11 timer! Uff! Glad det er over! Gleder meg ikke til flyturen hjem, for å si det sånn.

Har enda ikke internett på dataen min! Urh... det er sykt irriterende! Men satser på å få det fikset i lopet av uken! :) Det skal bli deilig! Har lyst å bruke macen min <3

Men nå skal jeg stikke å se om jeg kan finne på noe! Lei av å kjede meg! :p

Vi blogges <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Berthelsen

Elisabeth Berthelsen

17, Bergen

Jeg er en jente på 17 år, som bor i Sydney, Australia som utvekslingselev! Går på high school her og koser meg kjempe masse! Bor med en super vertsfamilie i en forstad litt utenfor Sydney sentrum. Reiser hjem i mai/juni 2011 og ser fram til et supert år! Spørsmål? fyr ivei! :)

Kategorier

Arkiv

hits