YES!

Hallaien!

Yess!!! Nå har jeg endelig internett tilbake på dataen min! Jeg gjorde det selv. Jeg er et GENI! Så nå kan jeg endelig bruke æ, ø, å, uten stress, og jeg blir ikke misforstått!! Blir litt rart å fortelle folk at jeg "horer" på musikk! mmm! Så, ja, da vet det fikset! :D Deilig!

I går så var jeg på ligge besøk hos Kyla. Kjempe kos! Vi hadde "movie marathon", så vi så på film til langt på natt! Hehe, noe som er helt greit for meg som ELSKER å se på film <3 Så spiste vi Sushi og koste oss masse ^^ MEN! Lillesøsteren hennes var SYKT irriterende! 4 år... herre min hatt!! Jeg hater unger fra før, og så var hun sykt irriterende i tilleg... uff.... Hun ville at jeg skulle sove med henne, når hun gikk å la seg klokken 11.. Ehm? Nei? Jeg er Kyla sin venninde, ikke din! Og hun var skikkelig frekk og sjefete! Skrek hele tiden og begynte å grine for ingenting! Ble sint hvis moren ikke kjøpte ting til henne osv. Dritt unge rett og slett!! Heldighvis sovnet hun til slutt! MEN vekket meg klokken 9 om morningen og kom og la seg i sengen min! Lå der og hostet og bråkte og tok puten min! Hallooo? Går det an? Og hun ville jeg skulle leke med hun heeeele tiden... jeeez girl! Jeg er 17 år! Men, jeg kunne jo ikke vere frekk mot hun heller! Så, ende opp med at jeg satt å tegnet med hun.. -.- Men, utenom hun, så hadde jeg det kjempe kjekt! :)                     dritt unge... -.-

Så idag skal jeg chillax UTEN drittunger <3 like it! Fikk låne et "box set" med ALLE sesongene av The X files av Kyla! Pluss den første filmen! Så, har nok med tidsfordriv. Er ikke til å fortvile nei! Ahhh! Er så deilig med internett tilbake på min egen data! Nå kan jeg sitte på rommet mitt, i fred, med min deilige mac! Elsker tastaturet på macen min.. deilig <3 MEN, ja!... Har ikke mer å si jeg!


Meg i går!! Liker dere håret? Kan ikke se det så godt, men jeg bølget håret med GHD strittetang, slik at jeg fikk store fine bølger! Ble kjempe fint! Fikk tipset fra www.salongen.blogg.no :) Video på hvordan du kan gjøre det der! Kjempe enkelt og kjempe fint!

Vi blogges <3

 

5 kommentarer

Synnøve

02.okt.2010 kl.00:20

Det var jammen bra:D Da kan du fortsette med bloggingen down under;)

Silje L

03.okt.2010 kl.11:19

HAhaha, jeg skal få hun lille jenten til å komme hjem til deg å plage deg som bare det :D

Elisabeth Berthelsen

03.okt.2010 kl.11:43

Silje L: NO way!! :) da hater jeg deg <3

Silje L

04.okt.2010 kl.13:00

gjør du uansett <3

Elisabeth Berthelsen

07.okt.2010 kl.12:51

Silje L: Kiss kiss <3 love u lix!

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Berthelsen

Elisabeth Berthelsen

17, Bergen

Jeg er en jente på 17 år, som bor i Sydney, Australia som utvekslingselev! Går på high school her og koser meg kjempe masse! Bor med en super vertsfamilie i en forstad litt utenfor Sydney sentrum. Reiser hjem i mai/juni 2011 og ser fram til et supert år! Spørsmål? fyr ivei! :)

Kategorier

Arkiv

hits