Norsk kvalitets tid!!

Heisann hoppsann! :D

Nå skal jeg straks til byen for å møte Silje Marie! :D Hun er en av jentene som jeg reiste ned til Australia med, og hun bor litt utenfor Sydney hun og, så jeg skal inn til byen og møte henne ja, og så reiser vi hjem igjen her til meg og har sleepover! Gleder meg kjempe masse! Dette blir kos! :D Og, ja, hun er Norsk btw! Hens, overskrivten! Gleder meg sykt! :D Gleder meg masse til å snakke norsk igjen og! ahhh, det blir deilig å høre min deilige Bergenske dialekt igjen! Og så skal jo vi ha det kjempe kjekt ilag! :D

Idag har jeg tatt å "pyntet" meg litt.. Fordi jeg følte for det! Gjør aldri noe sånt lenger nesten! SÅ, pynten er at jeg har sminket meg fint! Haha.. fordi jeg pleier å sminke meg stygt. Neida. Men, jeg har brukt øyenskygge. Pleier nesten aldri å gjøre det. Jeg prøvde å lage "smokey eyes" men det første forsøket failet TOTALT! Så jeg måtte ta vekk sminken å begynne på nytt! Andre forsøket ble bedre. Se:Greit... så ikke så godt, men ok! Ser det litt :)

Idag tok jeg i bruk masse av sminken min! Jeg pleier bare ha litt pudder, eyeliner og maskara! Siden, jeg vil bli mest mulig brun, så minst mulig i trynet! Har ikke noe på når jeg soler meg da selvfølgelig :) Men, idag brukte jeg først en primer fra GOSH, så brukte jeg concealer på røde flekker og sånn, og så pudder. Der etter påførte jeg øyenskyggen, der jeg brukte to forskjellige. Først en base, den var sølv/gråish, men med masse shimmes, så tok jeg en mørk grå, nesten svart, oppå der.. gidder ikke forklare hvordan jeg gjort det osv. Det har du youtube til! Og så til slutt eyeliner og maskara! NEI, nå glemte jeg noe! Jeg tok litt rouge på og! En mørk mør brun rouge, så tok bare litt. Og så avsluttet jeg med en shimmer over kinnene og pannen :) Gøy å være litt jentete en gang i blandt! <3

Så "fikset" jeg håret mitt! Det er jo bare det vanlige bustete håret! Bare, jeg gadd ikke stritte det! Så, jeg tok saltvannspray i det for å forme det enklere og framheve bølgene mine i håret. Deretter "buste det", altså, tupere det og et tonn med hårspary! Er jo egentlig fornøys med resultatet da:


Finished! :D

Alt jeg har på meg er fra Norge! T-skjorten er fra bik bok, og jakken er fra H&M :)

Dette ble visst et lite sminke/hår/outfit innlegg dette! Jaja... Må til noen ganger! :) Men nu må jeg gå snart!

Ha en fin dag! Blogges! <3

2 kommentarer

Synnøve

05.okt.2010 kl.14:59

Ha en fin dag:-)

Elisabeth

07.okt.2010 kl.12:49

Takk, Synnøve! :D hadde det kjempe kjekt! :D

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Berthelsen

Elisabeth Berthelsen

17, Bergen

Jeg er en jente på 17 år, som bor i Sydney, Australia som utvekslingselev! Går på high school her og koser meg kjempe masse! Bor med en super vertsfamilie i en forstad litt utenfor Sydney sentrum. Reiser hjem i mai/juni 2011 og ser fram til et supert år! Spørsmål? fyr ivei! :)

Kategorier

Arkiv

hits