Røver "kjøp" !!

Hallaien! :D

Jeg har hatt kjempe kjekt med Silje disse to dagene! :D Det ende opp med hun sov hos meg to dagen, noe som jeg syns var heeeelt greit!! :D Vi hadde det utrolig kjekt ilag, og fant på masse gøy! :) Idag var vi for eksempel i Town Centre, et shopping senter, og spiste sushi til lunsj, gikk litt rundt i butikker :)

Og så til overskriften! Vi fikk "gratis" "nail kit"! heheh! Morsom historie! Det var egentlig ikke gratis, men nå skal du høre! Dama tilbød oss først å kjøpe to "kits" og få det tredje gratis, de kostet 69 dollar hver. Nahh... litt for dyrt skjønte hun! Så sa hun at vi kunne få to for prisen av en, altså to stykk for 69 dollar, da måtte vi betale 34,5 dollar hver. Vi tenkte, ja, ok! hvorfor ikke? Så gikk vi for å betale. Silje skulle betale for hele greiene på kortet sitt, så skulle jeg betale hnne tilbake cash, for å gjøre det litt enklere for kassadama! Vi betalte vi og så gikk vi til bussen. På bussen så vi på kvitteringen, og der stod det at kjøpet hadde blitt "DECLINED", atslå, det fungerte ikke! Vi kom hjem, Silje sjekket nettbanken, og hun hadde ikke betalt en dritt!! haha! Så, vi fikk de ble gratis! Litt av et røverkjøp, eh? hehehe

Så vi har hatt det kjempe kjekt vi, og nå har jeg nettopp fikset neglene mine med det "nail kitet"! heh! Ble ganske bra! Er fornøyd. Bra vi "kjøpte" det.. heh!

Så tok vi forresten mange morsome bilder! hehe.. her er noen av de:

heheheheheheh <3

Gleder meg til neste gang allerede! :D

Blogges <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Berthelsen

Elisabeth Berthelsen

17, Bergen

Jeg er en jente på 17 år, som bor i Sydney, Australia som utvekslingselev! Går på high school her og koser meg kjempe masse! Bor med en super vertsfamilie i en forstad litt utenfor Sydney sentrum. Reiser hjem i mai/juni 2011 og ser fram til et supert år! Spørsmål? fyr ivei! :)

Kategorier

Arkiv

hits