siste dag...

Ja, nå er det søndag, og det er den siste dagen av ferien min! Sukk.... Jaja... Blir jo litt kjekt å komme tilbake til skolebenken, eller? Ville heller foretrukke mer ferie! Har hatt det utrolig kjekt denne ferien! Vært med mange sjekke folk og funnet på masse gøy. Sett masse av Sydeny, og funnet på nye spennende ting! Bare ti uker til neste ferie! Eller... 2 mnd og 2 uker, det høres litt mindre ut. Men, jeg tror den tiden kommer til å gå kjempe fort!

Jeg har det så utroooooooolig kjekt her nede, dere aner ikke folkens! Begynner faktisk å få den følelsen at jeg ikke vil hjem.. eller i det minste være er lengre! Jeg savner Norge mindre og mindre! Savner jo hjem kjempe masse... men ikke like masse som jeg gjor. Tiden kommer til å fly forbi!! Spesielt etter nyttår! Da er jo det bare noen få mnd til jeg reiser hjem. Nei, uff! Vil ikke tenke på det nå! Koser meg så masse, og jeg skal fortsette å kose meg og ta godt vare på tiden jeg har her og bruke den vell. Har fortsatt så mye å gjøre og så mye å se! Jeg har faktisk ikke sett en Kenguru enna! Må ta å komme meg til dyreparken med noen venner og ta et par dusin med bilder!!

Så, ja, i morgen er det skole. Har pakket skole sekken og alt! Hadde som sakt ikke hatt noe imot noen fler dager/uker med ferie, men sånn er livet! Gleder meg allerde til nest ferie. Det er jule/sommerferien! Da kommer mamma, pappa og sis på besøk! Gleder meg så masse! <3Men nu tror jeg at jeg skal legge meg snart, så jeg er frisk og opplagt for morgen dagen!

Blogges <3

5 kommentarer

Pappa

10.okt.2010 kl.21:34

Hei MUSEN!! Veldig godt å høre at du har det så bra!!!

Gleder med til å komme på besøk!!!

Love :-)

Pappa

Benedikte

11.okt.2010 kl.03:18

Så kjekt å høre at du har det så bra :) Håper du koser deg masse videre!!!

Elisabeth Berthelsen

11.okt.2010 kl.07:59

Pappa: Jeg gleder meg kjempe masse og! :)

Elsker deg! <3

Elisabeth Berthelsen

11.okt.2010 kl.08:00

Benedikte: Det skal jeg vettu! :D

Amalie

11.okt.2010 kl.15:49

Vi har nettopp begynt på ferie vi :D savner deg !!!

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Berthelsen

Elisabeth Berthelsen

17, Bergen

Jeg er en jente på 17 år, som bor i Sydney, Australia som utvekslingselev! Går på high school her og koser meg kjempe masse! Bor med en super vertsfamilie i en forstad litt utenfor Sydney sentrum. Reiser hjem i mai/juni 2011 og ser fram til et supert år! Spørsmål? fyr ivei! :)

Kategorier

Arkiv

hits