sterkt tilbake

Hei hei, folkens!

Beklager for dårlig blogging de siste ukene, men nå kommer jeg sterkt tilbake!! Det har for det meste gått i skole og henge med venner i fritiden, så jeg har ikke hatt så mye tid til å blogge faktisk! Har vært opptatt vær eneste helg og fridag i det siste. Noe som er en bra ting! Jeg vil jo ikke bare sitte hjemme og ikke gjøre noe ting!

Jeg har blitt veldig god venn med naboen min, Paul. Han er en utrolig morsom og kjempe grei kar! Så jeg er ganske ofte med han nå for tiden. Han tar meg med på ting og viser meg rundt. Det er kjempe kjekt! Så er jeg masse med Michael og Kyla fra skolen og. Men, mest med Paul nå for tiden, siden han bor rett ned i gaten, tre hus unna meg eller noe. Tar ikke et minutt og gå bort dit engang! Og jeg koser meg kjempe masse når jeg er hos han! Kjempe kjekk og morsom familie og venner har han og! Så! Jeg koser meg utrolig masse!! Får bare fler og fler venner, blir kjent med mer og mer folk, og ting går kjempe bra hjemme hos værtsfamilien min og. Så, bottom line, her i Australia går alt bra med meg!!

Jeg har vært her i over 3 mnd allerde!!! Er faktisk ikke lenge til jeg reiser hjem jo! Uff.. koser meg så masse her. Men jeg gleder meg masse til og komme hjem og da. Har bare postitive ting til å se fram til når jeg kommer hjem, så det er bra. Men gruer meg til å reise vekk ifra alle vennene jeg har fått her nede. Jeg kommer nok garantert til å komme tilbake å besøke dem! Det er det ikke tvil om!!

På skolen går det bare bra! Har mange venner og koser meg kjempe masse! Fagene går også helt fint, så det er bare gode greier alt sammen!

Siden blogginnlegg uten bilder er kjedelige, slenger jeg med et lite bildeFør eg skulle på skulen ein morgon!!

Men no stikk er i dusjen! Har foresten vært på treningsstudi for første gang på leeeeeenge! Uff! Merket det skikkelig at det var en stund siden jeg hadde vært på treningsstudio ja! Jeg må komme inn i vanene igjen av å gå på trening! Må jo holde meg frisk og oppegående... og ikke bli feit! Skal jo bo på stranden i bikini, så en relativt tynn og trent kropp er greit!

Jaja, prekast godtfolk <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Berthelsen

Elisabeth Berthelsen

17, Bergen

Jeg er en jente på 17 år, som bor i Sydney, Australia som utvekslingselev! Går på high school her og koser meg kjempe masse! Bor med en super vertsfamilie i en forstad litt utenfor Sydney sentrum. Reiser hjem i mai/juni 2011 og ser fram til et supert år! Spørsmål? fyr ivei! :)

Kategorier

Arkiv

hits