UPDATE

HEI folkens!

Liten stund siden siste innlegg, men men! Kan ikke forvente at jeg blogger vær eneste dag når jeg nyyyyyyter livet i Australia!! <3 Har det så ubeskrivelig bra her. Koser meg så sykt mye og alt er bare BRA! Life is GOOD! ahhh... Alle burde hatt seg et år i Australia! Eller lenger! Reis til Australia i alle fall! Du vil få en sykt utrooolig bra opplevelse. Utrolig mennesker, natur, kultur og opplevelser.

Jeg kan bare ikke få sakt nok hvor mye jeg koser meg her nede. Hvor bra jeg har det. Savner jo hjem, selvfølgelig. Men, det er bare så utrolig her! Jeg har fått noen sykt kule venner. Fantastisk værtsfamilie og.. ja.. årh!

Denne helgen var jeg i Luna Park, som en er fornøyelses park, ilag med Michael, Kyla og Tony! Parken var helt grei den, men helt greie turer og sånn. Men, jeg hadde det utrolig kjekt ilag med dem. Vi storkoste oss! Pluss det var halloween den dagen, eller.. egentlig dagen etter, men u know what i mean! Så, hvis du kledde deg ut så fikk du 10 dollar avslag på "daypass". Så, jeg "kledde meg ut". Hah! tok på meg en julenisse lue og sa at jeg var "santas little helper" og fikk avlslag, så det var jo greit! Men, det var ikke det som var kult her. Det som var kult var det at siden det var halloween, så kledde jo folk seg ut, og se gjorde det skikkelig bra og! :D Mange som hadde skikkelig kule kostymer. Noen kledde seg ut som alle teletubbyene, noen som optimus prime og noen som "the supermario brothers". Utrolig kult!

Her er noen bilder fra den dagen:


Kyla og meg <3

Kyla, Michael og meg <3

Michael, Kyla, Tony og meg <3Meg, Optimus Prime og Kyla <3The Harbour bridge og KYLA! <3

Er bare tatt med iPhonen, så er ikke så bra bilder! Men men :)

Det var det! Nå sitter meg og Anna her ved kjøkkenbordet på hver sin data og hører på Lady Gaga! <3

Snakkes peepz! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Berthelsen

Elisabeth Berthelsen

17, Bergen

Jeg er en jente på 17 år, som bor i Sydney, Australia som utvekslingselev! Går på high school her og koser meg kjempe masse! Bor med en super vertsfamilie i en forstad litt utenfor Sydney sentrum. Reiser hjem i mai/juni 2011 og ser fram til et supert år! Spørsmål? fyr ivei! :)

Kategorier

Arkiv

hits