TAKK GUD

Hei folkens!

Dagen i dag så mørk ut for meg skal jeg fortelle dere. NULL planer, Kyla var opptatt, Michael var opptatt, Paul var opptatt.. Alle var opptatt og jeg hadde INGEN å være med, og ingenting å finne på. Det regner, så jeg kan ikke gå ut og sole meg heller, noe som er helt forferdelig! årh! Hater det. Så, ja, det så mørk ut for meg. Og jeg er uber bored! Dere aner ikke.. kjeder meg sååå sykt mye. Har ikke kjedet meg så masse på evigheter, pluss at været bare er deprimerende.

Men, peepz. Her kommer god nyheten! Fantastiske Anna var så snill å spurte henne om jeg ville være med henne bort til en venninde av henne, der de har en liten "gathering". YES! Ja, takk! Årh! Takk gud, Anna. Du reddet meg fra å begå selvmord av kjedsomhet. Så, nå har jeg stelt meg, så jeg ikke ser ut som et dprimert vrak, og vi stikker snart tenker jeg! :) Gleder meg! Myyyyyye bedre enn å bare sitter heme og ikke gjør en drit. Uff, nei, jeg tørr ikke tenke på hva som kunne ha skjedd om jeg hadde blitt forlatt her med kjedsomheten min! Så, Takk, Anna! <3


Ready to go! må bare skifte klær 8-)

Blogges! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Berthelsen

Elisabeth Berthelsen

17, Bergen

Jeg er en jente på 17 år, som bor i Sydney, Australia som utvekslingselev! Går på high school her og koser meg kjempe masse! Bor med en super vertsfamilie i en forstad litt utenfor Sydney sentrum. Reiser hjem i mai/juni 2011 og ser fram til et supert år! Spørsmål? fyr ivei! :)

Kategorier

Arkiv

hits