friday

Heisann folkens

Ja, så var det endelig fredag!! Denne uken har egentlig gått kjempe fort da! Poff, så var det plutselig fredag. Helt greit da. Bare helgen ikke går fort, men det kommer den til å gjøre uansett.

Jeg satt å tenkte på skolen idag, da jeg satt å skrev notater på engelsk. Så tenkte jeg... det er lenge siden jeg har skrevet norsk! SÅ bestemte meg for å lage et lite blogginnlegg og. Er en stund siden sist, er det ikke?

Joda, asså. Hva har skjedd siden sist? Soling, slappe av, være med venner, kose meg, skole. Ikke noe utenom det vanlige! Jeg lever livet og har det kjempe kjekt.

JO! Grant han har bursdag idag! Jeg var så skjønn og kjøpte gavekort til han fra et massasje senter! Det ble han glad for. Så, da skal Adreienne og Grant ut og spise (skjønnt), Anna skal på byn og Andrew er på jobb. JEG får besøk av Kyla og Michael, vi skal spise Taco og ha filmkveld. Det blir koooos! Vi skal også fikse håret til Michael. haha. Ja, det var noe og. Det er neste ingen gutter som fikser håret sitt her nede i Australia! Null vox eller hårspray. Ingenting!! ;o Men, men... Er en god del kjekke gutter her fordet om <3 hehe. De har ganske god klesstil, så det er en bra ting!Kyla and Michael .. theyre hot <3 Vi spilte Halo Reach sist helg

Jeg hører kjempe mye på Norsk radio på nettet nå for det siste foresten! Kjempe koselig. Norske nyheter og været osv. Utrolig koselig å høre på! :D Radio Norge, Radio1 og NRK P1 Hordaland! haha <3

Men nå stikker jeg! <3 Vi snakkes.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Berthelsen

Elisabeth Berthelsen

17, Bergen

Jeg er en jente på 17 år, som bor i Sydney, Australia som utvekslingselev! Går på high school her og koser meg kjempe masse! Bor med en super vertsfamilie i en forstad litt utenfor Sydney sentrum. Reiser hjem i mai/juni 2011 og ser fram til et supert år! Spørsmål? fyr ivei! :)

Kategorier

Arkiv

hits