strandliv

Heisann! :)

åh, ja, da har jeg endelig vært på stranden og badet! :D Var på Dee Why, som stranden heter, ilag med Grant og Adrienne idag. Kjempe koselig og deilig! Bare ligge på stranden og bli bruuuuuun! Idag var det kjempe varmt da, men på stranden er det alltid en liten bris, så det var ikke alt for varmt å ligge og sole seg, det var rett og slett bare deilig! <3 SÅ, nå er jeg brun!! Og solbrent på amene.. -.- jaja, det går over til brun etter en liten stund det.

Men, ja... lå på stranden og solte meg. Det er livet asså! Tok meg en liten dukkert og. Og vannet var varmt og deilig. Vell... etter min standard er det det. Jeg er jo vandt med kaldt vann i norske fjorder! Grant syns det var kaldt da, men jeg syns det var helt greit! Det føltest faktisk som om jeg var på ferie, fordi, de eneste gangene jeg reiser på stranden og bader og kjøper is og koser meg, er jo når jeg er på ferie! Så fikk ferie følelse. "Bli vant til det" sier Grant! heheh. HELT greit syns jeg. Kjempe kos dag dette, og nå er det middag snart :)

En ting som er irriterende med stranden da er all sanden!! Den er jo over alt! Jeg har fullt av sand i håret mitt nå og over halt. Jaja, her er noen bilder fra idag :) Bare tatt med iPhonen :p Ville ikke ta med meg speilreflexen til stranden. Nettopp på grunn av sanden!

Dee Why Beach :)Ja, brunfargen begynner å komme! :D

 

Vi blogges senere godtfolk! :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Berthelsen

Elisabeth Berthelsen

17, Bergen

Jeg er en jente på 17 år, som bor i Sydney, Australia som utvekslingselev! Går på high school her og koser meg kjempe masse! Bor med en super vertsfamilie i en forstad litt utenfor Sydney sentrum. Reiser hjem i mai/juni 2011 og ser fram til et supert år! Spørsmål? fyr ivei! :)

Kategorier

Arkiv

hits