Lovin' life <3

Hei hei :D

Herlighet! Australia er helt fantastisk asså! Jeg stor koser meg så bare det! Ikke nok med det, jeg har snart sommerferie og! Whohoo! Blir ikke noe særlig julefølelse på meg i år da, men men. Får ta det igjen neste år.

Neste uke begynner jeg på sommerferien min som varer helt til Februar! Deilig. Da skal jeg henge med venner, reise til stranden, kose meg, trene, har det kjekt. Åh! gleder meg! :D

Jeg har foresten blitt DEN treningsnarkomamen! Noe som er helt greit syn jeg da. Jeg merker at jeg er sunnere og at jeg har blitt slankere. Shortsene mine som jeg tok med meg fra Norge er for stor for meg nå! Jeg må ut på shopping og kjøpe meg masse sommerklær... Men, ja. Går på treningsstudio 4 ganger i uken. 3 dager der jeg trener selv, og en dag, onsdager, så jeg skal opp der å trene snart, der jeg går på pilates kurs! Jeg syns det er kjempe gøy, fordi jeg kan faktisk se resultater! Jeg har fått MUSKLER mann! Damn! Og, som sakt, jeg har blitt tynnere og jeg føler meg rett og slatt mye bedre. Er i godt humør og føler meg sunn og frisk. Dieten min er jo kjempe sunn og. Adreienne, vertsmoren min, er jo kokken i huset og hun lager bare sunn og god mat, med salat til vært eneste ene måltid! Så jeg får i meg alle proteiner og vitaminer jeg trenger. Og det blir ALDRI kjøpt inn noe snop, chips, brus eller usunne ting i det hele tatt. Dønn seriøst! Det eneste er hvis jeg kjøper cola, eller får de til å kjøpe cola til meg i helgene. Så, jeg har en mye sunnere diett, siden jeg ikke spiser alt det drittet utenom måltidene mine. Snop og sånne ting. Det gjorde jeg hjemme, og jeg drakk 10 000 ganger mye mer cola hjemme enn jeg gjør her! Så, det er deilig å se resultater! Liker det. Må jo ha en slank og fin kropp nå som jeg skal gå ofte på stranden vettu!

Og klesstilen her nede i Australia er veldig.. "revealing". Alle er lettkledde! Men det er jo forståelig i denne varmen! Jenter går i mini mini shorts og tank tops! Det er ganske stilig sa, asså, både gutter og jenter i Australia har bra stil. Og stilen er jo tillbasset været her, som er ganske varmt. Så, jeg må kjøpe meg noen nye stilige sommerklær til sommerferien! Kan vise dere noen bilder senere :)

Men, her er bare noen random bilder fra Australia siden innlegg uten bilder kjedelig!


Adrienne, Anna, meg og Grant :)

Ja.. da ville ikke dataen min uploade flere bilder så da gidder jeg ikke det!

Foresten folkens.... kan dere KOMMENTERE? TAKK!

Men nå stikker jeg på trening! :D hihi!

Blogges! <3

 

4 kommentarer

Så utrolig fin blogg du har! :)

Blir veldig glad om du besøker min<3

Ida

08.des.2010 kl.08:15

Aiii.. Du er heldig! Jeg har kyssesyken for tiden, så kan ikke trene :/ men gleder meg til etter nyttår, da skal det blir andre boller! Melde meg inn i treningsstudio vettu! Skulle ønske jeg hadde en som lagde sunn mat til meg og da.. bor alene.. så blir fort lettvinte løsninger (som å ikke lage middag) hehe..

Maria

08.des.2010 kl.11:34

Kos deg videre i varmen:D Her snør det som bare det!

Kristina Eriksen

08.des.2010 kl.23:56

aww, er så glad du koser deg Elisabeth !!! <3 .... kos deg masse videre og håper du får en kjempe fin sommerferie, misunner deg din heldiggriiiiiiiis ! :O

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Berthelsen

Elisabeth Berthelsen

17, Bergen

Jeg er en jente på 17 år, som bor i Sydney, Australia som utvekslingselev! Går på high school her og koser meg kjempe masse! Bor med en super vertsfamilie i en forstad litt utenfor Sydney sentrum. Reiser hjem i mai/juni 2011 og ser fram til et supert år! Spørsmål? fyr ivei! :)

Kategorier

Arkiv

hits