Ferieeeeee <3

Hei hei!

Ahhhhhh! Da var det endelig ferie! Det er så deilig! Sove lengee <3 Selv om jeg har vært tidlig opp de siste dagene da og gått rett på treningsstudio! Er så flink jeg vet dere. Har gått vør dag denne uken her, pluss jeg gikk to ganger idag! Egentrening idag tidlig, og så pilates på ettermiddagen! Og, så har jeg også logget ved bassenget og solt meg alle dagene denne uken, så jeg er tææææn <3

Var foresten på besøk hos Silje fra fredag til lørdag. Det var kjempe kos! Deilig å snakke norsk igjen <3 Hun bor på et sted som heter Thirroul, og værtsfamilien hennes har hus rett ved siden av stranden! Stoooort fint hus forresten. De hadde ikke vansker med penger for å si det slik. Men, Silje har en værtssøster på 8 år! urh... drittunge! Men,  så hater jo jeg unger da, så jeg er sykt glad for at jeg ikke har noen værtssøsken som er yngre enn meg. Takk gud for det. Men, hun bodde på et koselig lite sted! Fin strand, og fine fjell! Det var utrolig fint der. det var ganske tropisk egentlig. Annet en det jeg er vant til her nede, jeg bor jo i et stort nabolag!

her er noen bilder så dere kan se:

Okeiiii... bilde upload tingen ville ikke fungere idag, så blir ikke noen bilder denne gang. Jeg kan heller vise dere senere!

JEG har foresten spis maxi boller idag :D :D eller.. "maxboller"! Mamma sandte det til meg fra Norge <3Ahh, hun er verdens beste mamma asså :D Det var kjempe godt! Gud, jeg elsker det greiene asså!

Men, nå stikker jeg!

Vi blogges peepz <3

Én kommentar

Amalie

15.des.2010 kl.17:29

HUSK NO AT MUSKLENE SKAL HVILE EN DAG ELLER TO, for at du skal forsette og få effekti på treningen og vente 2 timer mellom hver trening vist du trener flere ganger i løpet av en dag ;)

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Berthelsen

Elisabeth Berthelsen

17, Bergen

Jeg er en jente på 17 år, som bor i Sydney, Australia som utvekslingselev! Går på high school her og koser meg kjempe masse! Bor med en super vertsfamilie i en forstad litt utenfor Sydney sentrum. Reiser hjem i mai/juni 2011 og ser fram til et supert år! Spørsmål? fyr ivei! :)

Kategorier

Arkiv

hits