mote

Heisann folkens!!!

Gjett hva! Jeg har farget håret mitt! Jeg pleier aldri å farge håret mitt, enkelt og greit fordi jeg var meget fornøyd med fargen jeg hadde. Men, forandring fryder! Tenkte å "go wild" ! Hehe. Er ikke noe drastisk forandring da! Men, det vil jeg ikke ha heller. Jeg har farget det litt lysere, og det ble egentlig ganske bra. Meget fornøyd. Det er liksom ikke alt for lyst heller. Jeg hadde aldri bleket håret mitt platina blondt liksom. Nei, uff! Hadde ikke sett bra ut på meg! Passer ikke med min hudfarge og øyenfarge. Brun er tingen for meg. Så nå er håret mitt lyyyyyst brunt. Noen vil heller si at det er mørk blondt. Jeg har ikke noe bilde enda, siden jeg ikke har giddet å ta noe bilde, så det kommer senere :)

Ja, nå er jo det sommer i Australia og jeg har sommerferie (deeeeilig). Så, jeg tenkte jeg skulle lage et lite innlegg om Australsk sommer mote! I begynnelsen så likte jeg den ikke helt. Når jeg først kom ned her liksom! Men, nå elsker jeg den. Men jeg er ofte sånn. Ganske skeptisk i begynnelsen, men så elsker jeg det etter en stund. Samme var det når tights begynte å bli populært i norge, nå er det det eneste jeg går med så å si. Tights er foresten populært her nede i Australia og. De har ganske bra mote sans!

Men, ja, det jeg ikke likte i begynnelsen var det at nesten alle går med "tank tops". T-skjorter eller singletter som er korte, de stopper ved navlen liksom, eller de er kanskje litt lenger. Det er jo helt motsatt av hva vi liker i Norge! Der skal vi ha lange singletter, og gensre, t-skjorter osv. Her er alt sammen "low cut". Toppene kan gjerne være gjennomsiktige, så har du en fin BH under, eller bikini overdel.


En annen ting er "high waist" shorts. Det er veldig populært. Alle går jo med shorts, skjørt eller "skorts" (kjole/skjørt/shorts kombinert) nå om sommeren, av jentene altså. Shortsene er også veldig korte. Det går for det meste i denim når det gjelder shorts. skjørtene er også high waist, for det meste. Det er det som er mest populært. Og er helst intillsittende, eller løs.


Elsker denne stilen her! De hattene, som du kan se på dette bildet her, er foresten ganske populær og. Jeg har kjøpt meg en sånn en!!

Blomstermønster, slik som i Norge, er ganske populært for tiden. Det får du på kjoler, topper, shorts osv. Det er spesielt vanlig på kjoler. Små søte sommer kjoler!Når det gjelder sko, casually, så går det i sandaler og thongs (flip flops). Ellers, så finner jo du utallige fine høy helte sko her nede og!!

Jeg gleder meg masse til etter jul, fordi da skal jeg på full shopping etter sommerklær!!! Da er det salg i alle butikkene og! ah! Lovin it. Da, skal jeg heller vise dere hva jeg har kjøpt og! :)

Men, moten deres er jo selvfølgelig preget av miljøet her. DET ER VARMT. Hens, ha på så lite klær som mulig. Jeans og genske er "no no".

 

Men vi blogges! huruu!

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Berthelsen

Elisabeth Berthelsen

17, Bergen

Jeg er en jente på 17 år, som bor i Sydney, Australia som utvekslingselev! Går på high school her og koser meg kjempe masse! Bor med en super vertsfamilie i en forstad litt utenfor Sydney sentrum. Reiser hjem i mai/juni 2011 og ser fram til et supert år! Spørsmål? fyr ivei! :)

Kategorier

Arkiv

hits