Christmas

Hei hei folkens, og God Jul!!

Litt sen, men men! Har ikke hatt så mye  tid til å blogge nå i julen! hehe. Jeg har foresten hatt det utrooolig kjekt! Jeg troddde jeg skulle savne hjem kjempe kjempe masse nå i juletider, men, jeg har hatt det så utrolig gøy at jeg på en måte ikke har hatt tid til å savne hjem så masse. Har jo selvfølgelig savnet alle mine gode juletradisjoner, men det tar jeg igjen neste år det! Jeg har bare ett år i Australia, og jeg må nyyte det så mye jeg kan! :D Jeg stooooor koser meg!

Den 24., altså julaften, så var vi borte oss naboene på bbq med noen andre naboer og. Det var utrolig koselig, og vi hadde vint vær, så jeg hadde ikke så mye julestemning, men det gjorde ikke noe. Jeg hadde det nå kjempe kjekt alikevell jeg!

Den 25. som er dagen da ting skjer her, så stod jeg opp og skypet med familien! Det var kjempe kos! Så åpnet vi pakker, og jeg er kjempe fornøys med alle gavene mine :D Jeg fikk noen gavekort, to vesker, et strand håndkle og en strand bag, en lommebok, masse spa ting og masse mer dill dall! Etter vi var ferdig med det, så dro vi på stranden og hadde lunsj ilag med et vennepar og familien deres. Kjempe koselig, og veeeldig anderledes! MEN, gjett hva? haha! På stranden møtte jeg en gjeng med folk fra Norge! Det var koselig. Så jeg måtte jo selvfølgelig si hei til dem, siden de var fra norge og :) Når vi kom hjem igjen dusjet vi og stelte oss og gjorde klart til middagsbesøk. De samme folkene som vi var på stranden med kom bort på middag :) Vi hadde leg ham og turkey! Men, før middag gikk jeg ned til naboene, the Bamburys, mine favoritt naboer, og koste meg bort hos de og ønsket dem god jul! Så, jeg hadde en kjempe kjekk dag, og en kjempe kjekk jul over all!

sååå, nå er det klart for shopping, siden jeg fikk mange gavekort osv! I morgen er butikkene åpen igjen, og da er det Jule/sommer salg også!! haha :D Gleeeder meg!

Her er noen bilder fra juledagene:


Anna og med den 24.


på stranden den 25.gamlingene!

jeg gidder ikke laste opp flere bilder!

Jeg hadde det utrolig kjekt i alle fall :)

Blogges <3

2 kommentarer

Så fin blogg du har! :) Ønsker deg en fin juletid og godt nyttår!

Synnøve

27.des.2010 kl.17:11

Så bra du koser deg vennen! God jul videre :)

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Berthelsen

Elisabeth Berthelsen

17, Bergen

Jeg er en jente på 17 år, som bor i Sydney, Australia som utvekslingselev! Går på high school her og koser meg kjempe masse! Bor med en super vertsfamilie i en forstad litt utenfor Sydney sentrum. Reiser hjem i mai/juni 2011 og ser fram til et supert år! Spørsmål? fyr ivei! :)

Kategorier

Arkiv

hits