Lenge siden sist ja!

Hei hei

Ja, beklager så meget for utrolig lite oppdatering i det siste. Har rett og slett ikke orket å blogge, eller så har jeg ikke hatt tid!

Ja, det har selvsagt skjedd en del siden jeg oppdaterte bloggen sist! Når gjorde jeg det foresten?... 26. des 2010! Ja, en god stund siden altså! Hmm...

Så, jeg har begynt på skole igjen, etter ferien! Det var egentlig helt greit. Hadde en lang ferie så. Og en veldig kjekk ferie da! Skjedde ikke så masse spesielt da.. var med venner, dro på stranden koste meg! Den siste uken i ferien reiste jeg til MErimbula ilag med Grant og Adrienne, og bodde i et beach house der ilag med søsteren til Adrienne og familien hennes! Det var en kjempe koselig uke! Vi gikk på stranden nesten hver dag, gikk ut å spiste, koste oss, og jeg så kenguruu der nede for aller første gang. Og de var "in the wild" det var ganske stilig syns jeg! :D

Så nå er jeg BRUN etter mange dager på stranden! ahhh, elsker det <3 Har ikke fått prøvd surfing enda da! Noe som er på toppen av listen min av "things to do". Jeg skal kanskje gjøre det denne helgen da hvis vi reiser på stranden.

Jeg har også vært masse med Silje, hun andre norske utvekslingselev, i ferien! Hun er så kjempe gøy å være med! Så, ejg ahr vært på liggebesøk hos henne, hun har vært på liggebesøk hos meg, vi har reist til byen ilag og spist middag, hatt "date" hehe <3 OG vi reiste til Sydney for å se TRON: Legacy på IMAX Sydney! Største IMAX skjermen i hele verden! Whooo!! Det var drit gøyt! Elsker den filmen!! Vil se den igjen asså!

Så har jeg også vært i Canberra, hovedstaden i Australia! Vi kjørte innom der når vi var på vei hjem fra Merimbula. Så besøkte vi Parlament house! Tok masse bilder. HAr egentlig tatt masse bilder i hele ferien! :) Og har kost meg masse!

OG! Vil dere høre noe kult? JEG har blitt kjempe flink og trene! I hele ferien gikk jeg på treningsstudio minst 4 dager i uken :) flink, eh? Og ikke nok med det! Gjør jo det fortsatt og selvfølgelig! Jeg trener minst 4 dager i uken. Men, det jeg gjør nå er at jeg trener før jeg går på skolen. Så jeg står opp klokken 6, går på treningsstudio eller svømmer! Svømming er jo kjempe bra trening og så. Jeg trente ikke idag tidlig da, fordi jeg skal på pilates i kveld :) Jeg spiser sundt i tillegg også! Blir en helt ny meg når jeg kommer hjem! Watch out! hehe


Meg foran the Harbor  bridge i Sydney


Opera huset


Meg og Silje på Darling Harbor


TRON <3 <3 <3 <3 <3


i Hyde Park med Silje

Og nå klikket bilde tingen, så ble ikke fler bilder! :p Men er mange på facebook så!!!

Jeg kommer ikke på noe mer å fortelle, men det er bare til å spørre!! Kanskje vi kan ha en spørrerunde, om det blir nok spm lager jeg et innlegg der jeg svarer på spørsmål! får sjå!!

Hadebra! <3

Én kommentar

Kristina Eriksen

09.feb.2011 kl.08:37

Elisabeth <3 så godt og høre at du har det bra!! heldiggriiiisen som nettopphar hatt ferie! gleder megtil sommerferien våår, for da kommer du HJem!! :D er ikke så lenge til no :D men kos deg videre vennen.. Også må du oppdatere litt oftere :D:D kos deg videre! snakkes <3<3

Skriv en ny kommentar

Elisabeth Berthelsen

Elisabeth Berthelsen

17, Bergen

Jeg er en jente på 17 år, som bor i Sydney, Australia som utvekslingselev! Går på high school her og koser meg kjempe masse! Bor med en super vertsfamilie i en forstad litt utenfor Sydney sentrum. Reiser hjem i mai/juni 2011 og ser fram til et supert år! Spørsmål? fyr ivei! :)

Kategorier

Arkiv

hits